Baltrade
Over ons

Baltrade werd opgericht in 1990 en vanaf het begin zijn wij gespecialiseerd in de groothandel van alle soorten batterijen en elektrische/elektornische producten. Het kantoor en magazijn van Baltrade ligt in het noorden van Polen, Gdańsk. Wij hebben 29 jaar ervaring in de batterij verkoop.

Baltrade in een toonaangevende batterij distributeur in Polen. Wij bieden een breed scala van batterijen, oplaadbare batterijen, opladers, lichtbronnen, flash verlichting en elektronica. Baltrade is uitgegroeid tot herkenbaar en gewaardeerd bedrijf in de batterij bedrijven op de Poolse markt. Ons bedrijf is toegekend door de Forbes in 2014 en 2015 j.

Ons aanbod

Wij bieden honderden producten, zoals: oplaadbare batterijen,zink-lucht batterijen (gehoorapparaaten), lithium batterijen, alkaline batterijen, zink-koolstof batterijen, zilveren horloge batterijen.
Onze producten komen uit de toonaangevende batterij fabrikanten zoals: Rayovac, Panasonic, Energizer, Duracell, GP, Philips, Varta, Siemens, Sony, Renata, Maxell.
Baltrade
Baltrade
Assortiment everActive

Wij hebben ook onze eigen assortiment everActive. EverActive is een nieuw, geregistreerd merk van hoogwaardige producten, waaronder: klaar voor het gebruik, hoge capaciteit oplaadbare batterijen, professionele acculaders, lithium coin batterijen. De producten worden steeds zeer populair, vanwege de betrouwbare prijsbeleid. De producten zijn uitvoerig getest en zijn in overeenstemming met de EU-normen. Ondanks de lage prijzen, bieden ze de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid.
Verkoop via het Internet

Onze online shop: www.hurt.com.pl („hurt” betekent „groothandel” in het Pools) is bekroond met 1 plaats in Polen voor de jaren 2012, 2013 en het jaar 2014, als de beste e-shop met consumentenelektronica. Deze prijzen zijn gebaseerd op de verzameld naverkoop meningen van onze klanten door Ceneo.pl (de meest populaire website die vergelijkt de prijzen in Polen). Onze e-shop aanbiedingen: batterijen, opladers, geheugenkaarten, lichtbronnen, flitslichten, elektronische producten, accessoires voor mobiele telefoons en computers, netwerkapparatuur en vele andere nuttige producten. Elke dag worden vele honderden klanten biediend door ons.
Baltrade
Baltrade
Samenwerking

Wij zijn op zoek naar buitenlandse handelpartners. Wilt u met ons samenwerken- neem het contact met ons op voor de beste prijzen of presenteer uw eigen aanbod. Geef aan welke producten en welke hoeveelheid bent u geïnteresseerd in en stuur uw vraag naar: contact@baltrade.eu
Levering

Onze producten worden door GLS geleverd in pakketten en door Raben op pallets. Wij zijn in staat om zeer concurrerende tarieven te bieden voor de verzending van heel Europa. GLS en Raben staan bekend om hun hoge kwaliteit en nauwkeurige levering. De producten worden verpakt en beveiligd voor het transport door onze medewerkers. Terwijl uw bestelling zal worden verzonden ontvangt u een e-mail met alle tracking informatie.
Baltrade