Baltrade
Over ons

Baltrade werd opgericht in 1990 en vanaf het begin zijn wij gespecialiseerd in de groothandel van alle soorten batterijen en elektrische/elektornische producten. Het kantoor en magazijn van Baltrade ligt in het noorden van Polen, Gdańsk. Wij hebben 32 jaar ervaring in de batterij verkoop.

Baltrade in een toonaangevende batterij distributeur in Polen. Wij bieden een breed scala van batterijen, oplaadbare batterijen, opladers, lichtbronnen, flash verlichting en elektronica. Baltrade is uitgegroeid tot herkenbaar en gewaardeerd bedrijf in de batterij bedrijven op de Poolse markt. 

In 2020 ontvingen we de Diamond of Forbes. Forbes Diamonds is een lijst van de meest dynamisch ontwikkelende bedrijven in Polen. De lijst bevat bedrijven die hun waarde het snelst hebben verhoogd in de afgelopen drie jaar. Forbes Diamonds waren ook die met een laag risico op samenwerking, volgens de Bisnode-rating.
Ons aanbod

Wij bieden honderden producten, zoals: oplaadbare batterijen,zink-lucht batterijen (gehoorapparaaten), lithium batterijen, alkaline batterijen, zink-koolstof batterijen, zilveren horloge batterijen.
Onze producten komen uit de toonaangevende batterij fabrikanten zoals: Rayovac, Panasonic, Energizer, Duracell, GP, Philips, Varta, Siemens, Sony, Renata, Maxell, Xtar, Saft.
Baltrade
Baltrade
Assortiment everActive

Op basis van de opgedane ervaring heeft Baltrade een eigen merk gelanceerd, everActive. Het omvat hoogwaardige producten, zoals alkaline- en gespecialiseerde batterijen, nieuwe generatie oplaadbare Ni-MH-batterijen, oplaadbare Li-ion-batterijen, gehoorapparaatbatterijen, professionele opladers, LED-zaklampen, evenals smartphoneaccessoires en powerbanks.

everActive-productcatalogus: www.everactive.pl/katalog-produktow/
Ons kwaliteitsbeleid met betrekking tot de implementatie van nieuwe producten resulteert in een groeiend klantvertrouwen en wordt weerspiegeld in de resultaten van laboratoriumtests:

- everActive Pro Alkaline alkalinebatterijtests in een geaccrediteerd CLAiO-laboratorium,
- Ni-MH everActive oplaadbare Silver Line-batterijen in het CLAiO-geaccrediteerde laboratorium,
- Ni-MH everActive Professional Line-batterijen in het geaccrediteerde INTERTEK-laboratorium.
Meer: www.everactive.pl/labtests

Onze batterijen en oplaadbare producten zijn zeer gerenommeerde producten, die de frequente keuze worden voor openbare instellingen, televisie- en radio-industrie, audiosysteemspecialisten en anderen.
everActive wordt al verbonden met hoogwaardige, geavanceerde batterijladers, maar we raden u aan ons volledige aanbod te bekijken, inclusief primaire alkaline batterijen, Ni-MH oplaadbare batterijen en andere batterijen voor speciaal gebruik.

Verkoop via het Internet

Onze online shop: www.hurt.com.pl („hurt” betekent „groothandel” in het Pools) is bekroond met 1 plaats in Polen voor de jaren 2012, 2013 en het jaar 2014, als de beste e-shop met consumentenelektronica. Deze prijzen zijn gebaseerd op de verzameld naverkoop meningen van onze klanten door Ceneo.pl (de meest populaire website die vergelijkt de prijzen in Polen). Onze e-shop aanbiedingen: batterijen, opladers, geheugenkaarten, lichtbronnen, flitslichten, elektronische producten, accessoires voor mobiele telefoons en computers, netwerkapparatuur en vele andere nuttige producten. Elke dag worden vele honderden klanten biediend door ons.
Baltrade
Baltrade
Samenwerking

Wij zijn op zoek naar buitenlandse handelpartners. Wilt u met ons samenwerken- neem het contact met ons op voor de beste prijzen of presenteer uw eigen aanbod. Geef aan welke producten en welke hoeveelheid bent u geïnteresseerd in en stuur uw vraag naar: contact@baltrade.eu
Levering

Onze producten worden door GLS geleverd in pakketten en door Raben op pallets. Wij zijn in staat om zeer concurrerende tarieven te bieden voor de verzending van heel Europa. GLS en Raben staan bekend om hun hoge kwaliteit en nauwkeurige levering. De producten worden verpakt en beveiligd voor het transport door onze medewerkers. Terwijl uw bestelling zal worden verzonden ontvangt u een e-mail met alle tracking informatie.
Baltrade